Iată cum să mergi la serviciu binedispus!

You are currently viewing Iată cum să mergi la serviciu binedispus!

Iată cum să mergi la serviciu binedispus!

Foarte mulți oameni se trezesc de la prima oră a dimineții lipsiți de bună dispoziție doar la gândul că încep pregătirile pentru o nouă zi de muncă. Aceștia mărturisesc că stresul începe să-și facă apariția încă din timp ce-și sorb cafeaua cu înghițituri mici. Pare cumva că nimic nu le poate stimula starea de bine și că negativismul îi va doborî treptat de-a lungul zilei la birou din diferite motive: sprâncenele încruntate ale șefului, bârfele neîncetate ale colegelor, proiectul imposibil de dus la bun sfârșit etc.
Din păcate, această atitudine este una total greșită și ar trebui abandonată întrucât nu va aduce nimic bun nimănui. Secretul unei zile reușite pare să fie unul destul de simplu: revizuirea obiceiurilor din timpul zilei, chiar și atunci când ea se desfășoară aproape în întregime la serviciu.

5 good-leadership-qualities
Iată câteva sfaturi pentru a te simți bine la job:

1. Cei mai mulți dintre oameni fac naveta la serviciu cu autoturismul personal. Indiferent că străbat orașul sau o altă localitate, mersul cu mașina a început să fie un factor de stres care se adaugă celui deja existent la serviciu sau acasă. Motivul? Traficul infernal. O zi începută bine este și cea în care automobilul pornește la cheie și nu face niciun fel de probleme șoferului. Sezonul rece se apropie, așadar aici gasesti anvelope pentru iarna, care să te scape de orice eveniment neprevăzut. De regulă, ninsorile sunt imprevizibile, așa că, mare atenție!

2. Chiar dacă micul dejun nu pare că influențează în vreun fel starea psihică a oamenilor, de fapt specialiștii contrazic această părere și consideră că alimentele sănătoase, consumate la prima oră a dimineții, influențează întreaga atitudine a persoanelor. Nimeni nu ar trebui să plece de acasă cu stomacul gol pentru că uneori starea de nervozitate pornește și de la faptul că s-a instalat senzația de foame.

1

3. Pentru că proiectele de la muncă sunt uneori stringente și trebuie prezentate a doua zi, de cu seară, fiecare trebuie să-și pună la punct discursul, să se gândească la modalitatea în care trebuie să-și facă prezentarea în fața colegilor de birou, în așa fel încât să nu aibă decât emoții constructive, iar starea psihică să fie una bună. În acest sens, un mod elegant de prezentare poate fi oferit de https://www.absolutoffice.ro/categorie/sisteme-de-afișare/flipchart/, care poate impresiona plăcut echipa de la birou.

4. O ședință de meditație înainte de somn poate fi de bun augur pentru ziua următoare. Chiar dacă la birou a fost o tensiune enormă, iar conflictele au curs cu duiumul, ar fi ideal că gândurile legate de aceste momente să dispară și persoana să se concentreze pe 3 lucruri pozitive pe care le-a trăit de-a lungul zilei: o cafea deosebită, savurată la birou, o rochie elegantă văzută în vitrina unui magazin sau un zâmbet pe care l-a primit din partea unui necunoscut, pe stradă.

5. Modul în care se îmbracă contribuie foarte mult la starea de bine a oricărui individ pe parcursul unei zile. Dacă hainele sale atrag privirile admirative ale celor din jur sau culeg laude, atunci pare cumva că ziua devine altfel, că cei din jur sunt diferiți și că persoana în sine crește în ochii proprii datorită alegerilor reușite pe care le-a făcut în privința garderobei.
În concluzie, fiecare persoană trebuie să facă puțin efort pentru a reuși să-și îmbunătățească viața cotidiană. Uneori un zâmbet este tot ceea ce ar trebui să conteze, iar stresul să dispară ca printr-o magie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.